top of page

SPØRGSMÅL OG SVAR

  • Soma er en sammensætning af navnene Sophus og Marcus, som dermed danner Soma Pizza.

  • Ja, vi tilbyder både glutenfri pizzabunde og et udvalg af vegetariske muligheder. Hvis du har særlige kostbehov, er du meget velkommen til at informere os, så vi kan tage hensyn til dette.

  • Ja, du kan afbestille dit arrangement op til 7 dage før den aftalte dato uden ekstra omkostninger. Ved afbestillinger senere end dette opkræves et afbestillingsgebyr svarende til 25% af den oprindelige pris. (For at dække de indkøbte råvarer og forberedelse)

  • Ja, vi medbringer vores egne mobile pizzaovne samt alt nødvendigt udstyr, så vi kan bage pizzaerne direkte på stedet. Det eneste, som vi har brug for, er adgang til varmt og koldt vand samt en egnet plads til opstilling på mindst 4 x 3 meter.

  • Vi leverer primært catering i Kolding og omegn. Ved arrangementer længere væk kommer vi gerne, men der vil blive pålagt et transportgebyr + eventuel betaling til bro.

  • Som du måske har bemærket, står der "Fior Di Latte" på vores pizzaer. Fior Di Latte er en italiensk mellemfast mozzarella, som er bredt anerkendt for at være den bedste ost til pizza, især hvis man gerne vil undgå for meget væske på den færdige pizza. Mælken er 100% italiensk, og den kommer fra de lokale bønder. Derfor bruger vi denne ost.

  • Ja, vi har begge gennemført et godkendt fødevarehygiejne-certifikat. Under kurset har vi blandt andet fået viden om mikroorganismer, hygiejneprincipper, egenkontrol, fødevareregioner og meget mere.

  • Vi tilbyder skræddersyede løsninger til jeres fest, herunder rødternet duge til italienske temaer og stilrene setups med hvide duge til bryllupper og andre fine fester. Vores mål er at skabe en elegant og indbydende atmosfære, der passer til jeres fest.

  • Vores pizzadej falder ind under kategorien neo-napolitansk pizza, fordi vi bruger 70% BIGA i vores dej. BIGA er en italiensk fordej, som vi blandt andet benytter, da det giver mere smag til dejen. Vores BIGA hæver i 2 døgn på køl, hvorefter vi laver den færdige dej i en spiralmixer. Kuglerne får lov til at hæve yderligere 1 døgn på køl. Vi bruger Caputo-mel for at sikre en høj W-værdi til langtidshævning. Derudover laver vi en dej med en hydrering på mellem 65-70% vand.

  • Skriv til os på info@somapizza.dk og få svar på dine spørgsmål. 

bottom of page