top of page
6C8C82ED-852F-4CC1-86EB-1D58C1FF0DE7_1_201_a.jpeg

I sommerferien fik vi idéen om at dele vores glæde for pizza med andre pizzaelskere. Det blev startskuddet til soma pizza, hvor vi nu tilbyder catering til forskellige typer af arrangementer. Med vores mobile pizzaovne rykker vi ud og serverer vores håndlavede pizzaer til folk, der elsker pizza lige så meget som os.

A42044E2-F7A4-4E03-BEBF-CBC9C3AF470F.JPG
3E992C58-4005-4843-9806-AA878294BF84.JPG

HVAD GØR SOMA UNIKT?

  • Vi bruger de rigtige napolitanske ingredienser

  • Vores pizzaer bages i profesionelle gasovne direkte på stedet

  • Hvert event er skræddersyet efter jeres ønsker

MØD VORES TEAM

IMG_4090.JPG

Marcus Engmark

Co-owner

Jeg, Marcus, studerer på International Business College i Kolding. Det har altid være en kæmpe drøm for mig at arbejde med kvalitet, og med SOMA Pizza får jeg lov til at dele min passion for både pizza og iværksætteri.

IMG_4088.JPG

Sophus Olsen

Co-owner

Hej. Mit navn er Sophus, jeg studerer på International Business College i Kolding. En af mine største passioner er at lave pizza, og få lov til at dele det med andre er en kæmpe gave.  

F2AE6B98-7839-452E-BFA0-88E5A20A2EE7.JPG

Med tiden har vi opnået en dybere forståelse for pizzakunstens verden. Vi har eksperimenteret med forskellige teknikker som Poolish, BIGA og direkte dejmetoder i vores søgen efter den perfekte pizza.

Vi tror på, at når vi vælger de bedste ingredienser og kombinerer dem med vores passion, vil resultatet altid imponere.

Napolitansk pizza er meget mere end blot pizza. Den perfekte pizza skal have en sprød skorpe, være let og luftig og samtidig fyldt med smag - noget vi stræber efter i hver eneste bid.

BE5986AE-CE3B-4AF3-8896-E61E6EF6DE27.JPG

SÅDAN STARTEDE VI

Vi, Sophus og Marcus, går begge i 2.g på IBC Kolding, og vores rejse med SOMA Pizza begyndte med en fælles passion for pizza.

For lidt over et år siden blev vi grebet af fascinationen for den napolitanske pizzakunst, og siden da har vi brugt utallige timer på at nørde ned i hver eneste detalje – fra ingredienser til bageteknikker.

74952042-0CF4-41C0-BABD-047D117C669F.JPG
bottom of page